Ik had een zakelijk domein geregistreerd inclusief uiteraard een e-mailadres. Nu heb ik mijn zakelijke account na zo'n 10 jaar opgezegd ivm opheffing bedrijf. Dit heb ik online gedaan. Helaas verdween hiermee ook al mijn data van mijn zakelijke e-mail adres!!! Ik heb een mail ontvangen dat deze data 7 dagen in bewaring zou blijven, maar deze mail kon je alleen online ingelogd zien en werd niet naar je toegezonden via de reguliere e-mail weg. Door familieomstandigheden is dit mij verder ontgaan met als gevolg dat ik werkelijk al mijn zakelijke data kwijt ben en ik zeer vervelende opmerkingen krijg van TransIP! Tussen deze data zat ook belasting en financiële data benodigd voor aangifte 2027!! Onwaarschijnlijke houding van TransIP naar een zakelijke, trouwe klant! Dus bedenk je voor je in zee gaat met deze club.
Hoi Perry, Een vervelende situatie kan ik me heel goed voorstellen! Uiteraard verwijderen wij nooit zomaar gegevens en/of data van onze klanten. Bij ons kan je niet een los domein opzeggen als daar ook diensten zoals een e-mailpakket aan gekoppeld zijn. Dan worden altijd beide opgezegd. Dit hebben we ook aangegeven tijdens het opzegproces die je zelf hebt doorlopen en zelf akkoord op hebt gegeven. Het klopt dat we verder een back-up van mail 7 dagen bewaren na opzegging voor gevallen zoals deze, om toch die data nog beschikbaar te stellen voor jou als klant. Omdat onze klanten zelf hun diensten opzeggen en hiermee akkoord gaan en wij hierbij ook een melding maken van wat dit betekend voor de gegevens, gaan we er vanuit dat je als klant de data bewust opzegt. Daarnaast is het een handmatig proces om die gegevens beschikbaar te stellen aan jou als klant. Hierom sturen we niet automatisch iedereen een back-up van zijn of haar mail na opzegging en vragen we je om een bevestiging dat je die back-up wilt ontvangen. Als deze bevestiging uitblijft dan zullen na 7 dagen de gegevens permanent verwijderd worden. Ik snap dat het in jouw situatie extra vervelend is omdat je dit door privéomstandigheden ontschoten is. Helaas is het technisch niet mogelijk hier iets in te veranderen. De data is echt weg. Na meerdere meldingen tijdens het gehele proces komt er ook een moment dat we de data niet meer kunnen bewaren.